A Bartók Béla Kollégium felvételt hirdet a Kollégiumi helyekre ELSŐÉVESEK részére


Internetes pályázás:

2016. június 15 július 15-ig a Pályázatkezelőben.[1]

Igazolások postára adása:

2016. június 15 július 15-ig (a postára adás utolsó napja: 2016. júl. 15.)

Igazolások személyes leadása:

2016. június 15 2016. július 18. 10:00-ig a Kollégium portáján (1071 Bp., Városligeti fasor 33.)

Pályázat beadásának módja:

 

$11.     Regisztráljon a ’Pályázatkezelőben’ a palyazatkezelo.lfzehok.hu weboldalon à a ’Fiók létrehozása’ lehetőségre kattintva tud regisztrálni.

$12.     Leendő elsőéves hallgatóinknak a regisztrációhoz nem szükséges ETR-kódot megadniuk!

$13.     Belépést követően a ’Pályázat beadása’-gombra kattintva megadhatja személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre’ pályázati adatlapot. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) à a ’Pályázat beadása’-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját

$14.     A ’Pályázatkezelőben’ benyújtott és véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS ÍRJA ALÁ! 

$15.     A ’Pályázatkezelő’ az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek a korábban megadott elérhetőségére, amelyben részletesen leírja, hogy a kinyomtatott és aláírt pályázati adatlapon kívül milyen szükséges mellékleteket kell postai úton megküldenie, vagy a Kollégium portáján személyesen leadnia lezárt borítékban.

$16.     A pályázatokat postai úton az ’LFZE BBK Kollégiumi Felvételi Testület’ nevére, a 1071 Budapest, Városligeti fasor 33. címezzék.

  1. A határidőn túl beérkezett pályázatok, továbbá azon hallgatók jelentkezése, akik az LFZE-re nem nyertek felvételt à automatikusan elutasításra kerülnek.

A felvételi eljárás a hatályos 7/2016. számú kancellári utasítás alapján történik.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a 6/2016. számú kancellári utasítás alapján a 2016/2017-es tanévre a kollégiumi térítési díj férőhelyenként 9 300 Ft/hó. 

A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődhetnek Nász Renáta igazgatóhelyettesnél.

Budapest, 2016. május __.

Dr. Zelena András

kollégiumigazgató[1] Leendő elsőéves hallgatóinkat a felvételire való behívólevéllel küldött tájékoztatóban, illetve a szolfézs-zeneelmélet felvételi vizsgán kiosztott ismertetővel tájékoztattuk a kollégiumi elhelyezés lehetőségeiről. Kollégiumi férőhelyre történő jelentkezésük eredményét a hivatalos egyetemi felvételi eredmények megállapítása után bíráljuk el.