Úszás & kondi a 2. félévtől

A 2019/20-as tanév második félévétől kétféle sportolási lehetőséget kínálunk nektek.

Kedves Hallgatók!

 

A margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszoda mellett február 3. napjától a Bliss&Body konditerembe is járhattok (1066 Bp., Ó utca 43-49.), a már eddig is ismert kártyás rendszerben. A szerződés 2020.12.31-ig érvényes (vagy amíg az anyagi keretünk el nem fogy), és tőletek jelenleg nem igényel önerőből hozzájárulást (ez a kihasználtság függvényében változhat).

A sportprogram az állami ösztöndíjas hallgatók számára elérhető. Egy hallgató hetente összesen 2-2 db belépőkártyát vehet fel, melyek 2-2 belépésre jogosítják fel az uszodába és a konditerembe. A kártyát ügyelési időben vehettek fel (hétköznap 14-15) a HÖK irodában, vagy szinte bármikor a kijelölt tagoktól: Mihalicza Csenge (bármilyen szakosok, Wesselényi és Liszt téri épület), Sándor Anna (Bartók kollégium), Gubinecz Ákos (népzenészek), Sárosi Áron (jazzesek).

Visszahozni az úszókártyákat legkésőbb a felvételtől számított 2. napig, a kondikártyákat a felvétel másnapjáig (!!!) vagytok kötelesek. Megtehetitek ezt ügyelési időben az irodánkban, vagy pedig az esedékes napon 14:30-ig bezárólag a Wesselényi portán található ládába adhatjátok le a kártyát. A késedelmi díj 200 Ft/nap.

Fennakadás, kérdés esetén írjatok erre a címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

A kártya felvételekor a HÖK tagok is tudnak további felvilágosítást adni. A legalapvetőbb tudnivalók:

a kártyák hétvégén, tanítási szünetben, munkaszüneti és ünnepnapokon nem használhatók; az uszodába/konditerembe való belépéskor a kártya mellett diákigazolvány felmutatása is szükséges; a két intézmény házirendje pedig természetesen ránk is vonatkozik, ennek megszegése, illetve a kártyák elvesztése/rongálódása következményekkel jár.

Jó sportolást kíván:

a HÖK csapata