Jelentkezés HÖK posztokra

Megkezdődött a jelentkezések időszaka: 2020. augusztus 25 - 2020. szeptember 14.

 

Kedves Hallgatók!

Várunk mindenkit az alábbi helyekre, posztokra! Ha szeretnél egy kis plusz pénzt keresni az egyetem alatt, köztünk a helyed.

Várjuk a lelkes hallgatók jelentkezését Elnöki Asszisztensi pozícióra.
Feladatkörébe tartozik a Tisztségviselők segítése és a rendezvények során való közreműködés. A HÖK-ben folytatott munkátokért javadalmazás jár. Jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudtok.

Ha a legkevesebb munkával járó pozíciót keresed az Egyetemen, amelyért még javadalmazás is jár, megtaláltad! Évente kettő alkalommal kell részt venned a Közgyűlésen és szavaznod. A Képviselők feladatkörébe tartozik különösen a HÖK tagjainak megválasztása. Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudsz.

Utolsósorban pedig, akik már HÖK-tagok, ne felejtsenek el jelentkezni a Tisztségviselő pozíciókba a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Köszönettel,
HÖK Csapata

 

posztok jelentk