Sportprogram 2020/21 őszi szemeszter

Kedves Hallgatók!

 

Idén is van lehetőségünk a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodába és a Bliss&Body konditerembe járni (1066 Bp., Ó utca 43-49.), a már eddig is ismert kártyás rendszerben. A vírushelyzetre való tekintettel, a szigorított házirend figyelembe vételével lehet igénybe venni a szolgáltatásokat.

Uszoda: https://mnsk.hu/hajos-alfred-nemzeti-sportuszoda-es-szechy-tamas-uszoda

Kondi: https://blissandbody.hu/hirek/a-fitneszterem-korlatozott-mukodese/ 

 

A sportprogram az állami ösztöndíjas hallgatók számára elérhető. A kártyát ügyelési időben vehetitek fel (hétköznap 14-15) a HÖK irodában, vagy szinte bármikor a kijelölt tagoktól: Mihalicza Csenge (bármilyen szakosok, Wesselényi és Liszt téri épület), Gubinecz Ákos (népzenészek), Sárosi Áron (jazzesek).

Visszahozni a kártyákat legkésőbb a felvételtől számított 3. napon, az ügyelés végéig vagytok kötelesek. (Pl. ha hétfőn vettetek fel kártyát, akkor csütörtök 15:00 a határidő.) Megtehetitek ezt ügyelési időben az irodánkban, vagy az esedékes napon 14:30-ig bezárólag a Wesselényi portán. A késedelmi díj 200 Ft/nap. Egy kártya egy napon egy belépésre jogosít fel.

 

Fennakadás, kérdés esetén írjatok erre a címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . A kártya felvételekor a HÖK tagok is tudnak további felvilágosítást adni. A legalapvetőbb tudnivalók:
a kártyák hétvégén, tanítási szünetben, munkaszüneti és ünnepnapokon nem használhatók; az uszodába/konditerembe való belépéskor a kártya mellett diákigazolvány felmutatása is szükséges; a két intézmény házirendje pedig természetesen ránk is vonatkozik, ennek megszegése, illetve a kártyák elvesztése/rongálódása következményekkel jár.

 

Jó sportolást kíván:
a HÖK csapata