Crescendo este - Szabadság, szerelem

 
 
A Crescendo Magyarország szervezői várnak szeretettel a következő Crescendo Estére, melynek témája a szerelem, szabadság és egészséges határok a kapcsolatokban.

Bármi is áll az ember hivatásának központjában, az életünk során sok nagyon fontos döntést meg kell hozunk a kapcsolatok terén. Milyen egy egészséges kapcsolat? Honnan lehet tudni, hogy ki való nekem? Van-e titka a sikeresebb párkapcsolatoknak? Vannak-e speciális kihívások a egy művész életében ezen a téren?

A Crescendo Esték azért jöttek létre, hogy lehetőséget adjanak hivatásos művészi pályára készülőknek a szakmán belül és kívül sok új ismeretség kialakítására, interaktív beszélgetésekre, érdekes előadások meghallgatására mindezt evés-ivás és felszabadult légkör mellett. Témáink a művészet, az életvezetés, a személyes elhivatottság, a kreativitás és a hit témaköreiből merítenek.
 
Ha szeretnél barátságos és biztonságos hangulatban, párral, vagy egyedül, interaktív környezeteben beszélgetni, új gondolatokat hallani a témáról, nagy szeretettel várunk!

A belépés ingyenes!
Időpont: 2015.10.22. 19:00
Helyszín: 1053 Királyi Pál utca 20. 20-as csengő (Crescendo Magyarország)
 
Facebook 

Várunk benneteket!