Crescendo - Karácsonyi forrócsoki party

Szeretettel meghívunk Benneteket a karácsonyi forrócsoki partinkra. Már-már hagyománnyá vált, hogy minden évet egy közös, jókedvű, meghitt alkalommal zárunk, melynek keretében eszünk-iszunk, és ráhangolódunk a Karácsonyra. Ismét tartalmas és kihívásokkal teli esztendőt tudunk magunk után, s nagy várakozással tekintünk a következő évad elébe. Jó ilyenkor egy kicsit megpihenni, s baráti légkörben együtt átélni a várakozás örömét!

Veletek együtt a klasszikus remekműveket legszebb dallamait is meghívtuk köreinkbe, a szintén tradícióvá vált közös éneklés és zenélés reményében. J. S. Bach, W. A. Mozart karácsonyi muzsikája mellé készülünk a legszebb magyar karácsonyi dalokkal és a legközismertebb európai és amerikai énekekkel. "Itt állok jászolod felett...", "Fel nagy örömre...", "Csendes éj...", "The First Noel...", és egyéb közimert valamint kevésbé közismert ünnepi dallamok kiben ne idéznének fel valami olyan különleges időszakot, ami egyedivé és feledhetetlenné teszi az adventi időszak teljességét. 

Hozzátok hangszereiteket, énekhangotokra mindenféleképp szükség lesz! :-) Kottát, kottaállványt és az egyéb technikai feltételeket mi biztosítjuk. Amennyiben egy szép vers vagy novellarészlet van a szívedben, vagy más könnyen kivitelezhető művészeti produkció, bátran oszd meg velünk! A finomságokkal terített asztal mellett sokat jelent nekünk jelenléted, s mindaz, amivel szeretnél pár percben hozzájárulni a műsorhoz! 

Az ünnepi évadzáró esemény különleges ineraktív közösségét ilyen módon tervezzük. Kérjük, részvételedet jelezd mielőbb, illetve ha bármilyen produkcióval készülsz, annak konkrét leírását (cím, tartalom, időhossz) küldd el részünkre, hogy összeállíthassuk a Crescendo Est ünnepi műsorát.

Helyszín: Crescendo iroda, 1053 Királyi Pál utca 20, 20-as csengő

Időpont: 2015.12.18. 15:00-18:00
 
Nagyon várjuk Veletek a találkozást, gyertek minél többen!

Szeretettel üdvözlünk Benneteket:
a Crescendo Magyarország csapata