Úszás

A vírushelyzetre való tekintettel, a szigorított házirend figyelembe vételével lehet igénybe venni a szolgáltatásokat.
https://mnsk.hu/hajos-alfred-nemzeti-sportuszoda-es-szechy-tamas-uszoda

 

A sportprogram az állami ösztöndíjas hallgatók számára elérhető. Egy hallgató hetente összesen 4-4 db belépőkártyát vehet fel, melyek 4-4 belépésre jogosítják fel az uszodába és a konditerembe. A kártyát ügyelési időben vehetitek fel (hétköznap 14-15) a HÖK irodában, vagy szinte bármikor a kijelölt tagoktól: Mihalicza Csenge (bármilyen szakosok, Wesselényi és Liszt téri épület), Sándor Anna (Bartók kollégium), Gubinecz Ákos (népzenészek), Sárosi Áron (jazzesek).
Visszahozni az úszókártyákat legkésőbb a felvételtől számított 2. napig vagytok kötelesek. Megtehetitek ezt ügyelési időben az irodánkban, vagy pedig az esedékes napon 14:30-ig bezárólag a Wesselényi portán található ládába adhatjátok le a kártyát. Ha a tanszaki felelőstől kértétek a kártyát, akkor neki kell azt visszaadni. A késedelmi díj 200 Ft/nap. Egy kártya egy belépésre jogosít fel. Két használat között kártyát kell cserélni!

 

Fennakadás, kérdés esetén írjatok erre a címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . A kártya felvételekor a HÖK tagok is tudnak további felvilágosítást adni. A legalapvetőbb tudnivalók:
a kártyák hétvégén, tanítási szünetben, munkaszüneti és ünnepnapokon nem használhatók; az uszodába/konditerembe való belépéskor a kártya mellett diákigazolvány felmutatása is szükséges; a két intézmény házirendje pedig természetesen ránk is vonatkozik, ennek megszegése, illetve a kártyák elvesztése/rongálódása következményekkel jár.

 

Jó sportolást kíván:
a HÖK csapata

 

 

Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, 1007 Budapest, Margitsziget

https://mnsk.hu/hajos-alfred-nemzeti-sportuszoda-es-szechy-tamas-uszoda