Bejegyzés

Kedves Hallgatók!

Hálásan köszönjük mindannyiótoknak az eddigi támogatást és türelmet az egyetemen fennálló helyzet kezelése során. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a HÖK-ösök fáradhatatlanul és elkötelezetten dolgoznak azon, hogy megoldásokat találjanak és segítséget nyújtsanak a felmerülő kihívásokra. Az elmúlt időszakban tapasztalt csend ellenére a háttérben intenzív munka folyik. Bízunk benne, hogy mihamarabb a közösségünk számára előnyös változásokat érünk majd el.

A hallgatók számára fontos lehetőségek vannak az egyetemi döntésekben való részvételre és a vélemény kifejezésére. Múlt héten számos jelzés érkezett hozzánk, hogy nem mindenki tudott részt venni a hétfői hallgatói fórumon, ezért szeretnénk egy újabb lehetőséget biztosítani mindannyiótoknak.

Ezen okból kifolyólag, az egyetem minden épületében hallgatói fórumokat szervezünk jövő hétfőig. Ezek a fórumok lehetőséget teremtenek arra, hogy közvetlenül vegyétek részt a párbeszédben, és osszátok meg gondolataitokat az egyetem ügyeivel kapcsolatban, illetve hogy mi is informálhassunk Titeket. A részvételre való ösztönzés és az aktív közösségi részvétel segít abban, hogy az egyetem közügyei mindenkihez eljuthassanak.

Kövessétek figyelemmel a HÖK oldalát, ahol tájékoztatunk Titeket az események időpontjáról! Köszönjük, ha továbbosztjátok a posztot!

Köszönettel:

A HÖK csapata